Burdur Haber
HV
19 MART Salı 11:56

Üniversite öğrencilerine destek paketi veriyoruz

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-09-2022 15:11   Güncelleme : 20-09-2022 15:11
Üniversite öğrencilerine destek paketi veriyoruz

Üniversite

Üniversite öğrencilerimizin her yıl olduğu gibi bu yıl da verdiğimiz desteklerle yanındayız. Onlara internet, tadilat, market ve ev eşyası hediyelerimizle aile evi konforunu yaşatıyoruz.

Üniversite öğrencilerimizin eğitim – öğretim dönemini daha rahat ve aile evindeymiş gibi geçirmelerini sağlamak için öğrenci evi destek paketini sunuyoruz.

Öğrencilerimiz sadece dersleri ile meşgul olsunlar, evlerinin ihtiyaçlarını düşünmek zorunda kalmasınlar diye onların yanında olmayı kendimize görev edindik.

Öğrenci evi destek paketi ile yarınlarımızın umudu gençlerimiz için eğitim-öğretim dönemi boyunca internet hizmetlerini sağlayarak, her ay belirlenen marketlerde kullanabilecekleri hediye kartı veriyoruz.

Ayrıca öğrenci evlerine ev eşyası hediye ediyor, evlerinde yapılması gereken tadilatları üstleniyoruz. Genç kardeşlerimize öğrenci evinde aile evi konforunu yaşatmayı hedefliyoruz.

Öğrenci evi destek paketi başvuru şartları

Öğrenci Evi Destek Paketi’ne başvuru şartları ise şöyle;

İstanbul’da bir üniversitede önlisans, lisans veya yüksek lisans öğrencisi olmak, Esenler sınırları içerisinde en az 3 öğrencinin ikamet ettiği bir evde kalmak, Herhangi bir kurumda çalışmamak.

Detaylı bilgi için 444 00 73 (Dahili – 6281) numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yeni yurdumuz hayırlı olsun

Destek paketinin yanı sıra geçtiğimiz gün Esenler’de öğrenim gören kız öğrencilerimiz için TÜRGEV Esenler Safiye Ali Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu’nu TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan’nın katılımıyla açtık. 150 kişilik kapasitesiyle gençlerimize güvenli, konforlu, temiz bir barınma ve ders çalışma ortamı sunan yurdumuzda, öğrencilerimiz için her türlü imkanı sağlıyoruz.

AdminAdmin

YORUMLAR